Pages

Followers

Show Me Your Bowls

suatu hari malam hari rabu ariya tgh aku membaca subjek engineering ethics,
"An registered Engineer should hold paramount.....bla bla blabbering"

tiba2;

"croak..bribit bribit bribit..croak croak" hp ku mesej nya berbunyi ringtone katak..(bkn fizl sidq)
bukak la ku tek.."RM0.00: Ketahui RAHSIA Dalaman wanita. Taip ON RW utk Rahsia Wanita atau ON RL utk rahsia lelaki & hantar ke 32069. Talian bantuan 016*******"
eh..salah bukak..heheh..

"utk pengetahuan anda, masum akan start pada 19/5/2009. Oleh itu, mulai esok anda dikehendaki turun training secara lebih gigih mulai esok kerana kita sudah kesuntukan masa. Masum adalah di UUM kedah. Selebih maklumat akan dibentangkan kepada anda atas kehadiran anda esok selepas test. Good luck. Faiz."

hoh..x lamak gik ya..mm esok mok start turun dgn lebih aktif la mun gya..owh lupak mok madah aku akan join masum (majlis sukan universiti-universiti malaysia) untuk acara lawn bowl hehe..best juak..aku pun x penah sampe UUM dgn kedah sekali..mun semester dolok ngekot lawatan ke terengganu..

lkak paper ya turun la ke padang tempat selalu training rah kompleks belia dan sukan ayer keroh, x la jauh glak dgn rmh sewa aku ya..main2 la dolok dgn staff UTeM. penghujong ya masa mok balit baruk briefing dgn mintak ngisik detail dirik and merik saiz baju. kakya ada sorang kawan aku ya, salim namanya padah nya sik dapat mok ngekot sebab abangnya kawen time ya. so terpaksa la mok carik gik sapa2 pake ganti. sudah, alu x cukup orang mok nganta paling kurang 5 orang alu tinggal 4 org.

hish..bkn senang mok carik ya sebab xda orang minat glak mok main boling padang tok. mun boling dalam dewan ya kali la senang mok encarik. tp aku ada taktik ku dikpun hehe. kawan aku faiz ya tek pun suroh la carik dikalangan kawan.

balit ya aku tanyak housemate minat sik mok join. aku pun menggunakkan taktik dgn madah baju loar ada diberik free, kakya dapat raon sampe ke kedah dan UUM ya, bila gik mok jadi wakil U la, mok nambah sijil la apa la..dua org alu berminat. esok ya alu turun hehe..

mm..aku pun baruk start juak main lawn bowls tok. baruk tahun marek start, ya la ngekot faiz or boria kamekorang nunggahnya. bila owh start kah, sebulan lebih sebelum posa juak la.



Main time tengah-tengah panas



time hujan-hujan pun main juak


haha..x la pande glak main tp bole la..faiz ya nang dah terrer lamak. siap main ikot peringkat kebangsaan jadi wakil melaka
(nya tok orang kedah). nya sllu nyuroh aku turun tp kadang-kadang aku begitu malas. mesti nya kecewa dan sedih. but almost at the time aku turun la.

marek aku main dengan member-member aku nok baru ya..panas bah marek. faiz dengan kawan ke sorang main dengan staff UTeM. dak staff training k MAKSAK. ada la cdak mbak famili sekali. anak2 sidak yang tgh bermain-main disekitar nerais

"hantu..hantu..abang hantu..tu..tu..takut2~"

herk..??! hantu..?




rupa aku main marek. panas bah. hehe..(*mungkin dialog sebenar)

hanif kawan aku madah. "diorang panggil ko hantu, heinsen. dorang tu tak tau lagi name ko" hehe..apa2 jak la. kakya sambil trainig ya aku pegi kaco2 sidak and ngepong2 cdak..hehe..

misi aku dgn faiz mok encarik ompuan pake anta team ompuan sekadar ngekot jak. ompuan sorang pun sekda..entah la apa resultnya kita nantik jak kemudian.

chowriaow~~

2 Orang Merik Komen Sambil Menggaruk Geruk:

Baby said...

u tok nang cerdit juak eyh.. nang banyak jak idea mok d tulis..
ok comment i ngan u

NO KOMEN!!!!!

hahahaha

[[h]]einsen said...

heheh..tulah menar..kdak artist dgn diva la tek hehe..