Pages

Followers

Mandik a deyy...

35 tahun sik mandik sebab maok anak laki


NEW DELHI: Ada sorang bapak tujuh anak ompuan tok nang sik kalak mandik dari 35 tahun dolok dalam usahanya untuk mendapatkan anak laki.

Kailash ‘Kalau’ Singh sebalikya ‘bermandik api’ setiap petang dengan berdiri sebelah kaki rah tepi unggun api, ngisap dak ganja dak pot apa indah ya dan berdoa, mengekot laporan nok dipadah news Hindustan Times.

“Hek, samaa jak kedak mandik makey aek ya bah. Mandik makey api tok membantu membunuh segala dak kuman2 dengan penyakit-penyakit dalam badan. Mena bah. sik ku bulak bah. Rupa aku tok ada kedak kaki ngenjen kah?” padah Kalau, 63, ya tek dengan sidak urang news ya sambil urang news ya nutup idong sik menahan bau urang tua ya tek.

Nya ya yang berasal dari bandar Varanasi, molah sidak bala korganya panas ati apabila nya bengkeng sik mok mandik rah Sungei Ganges lekak abangnya mati lima tahun dolok.


Kedei runcit nok diempunnya terpaksa ditutup tegal sidak pelanggan sik maok datang berbeli barang rah kedei nya disebabkan olah nya ya nok sik mandik. - AFP

*berita tok sekda gambar disebabkan cameraman awal-awal dah leput.
**sumber berita yang blm dialih bahasa serta diolah boleh didapati dari website harian metro.



dah gik ya kitakurang..pegi mandik gik..aku nangga muka kitakurang pun dah kedak kambin dah sorang-sorang. mandik pun malas..hisshh~~..



chowriaoww~~


pengakuan sebenar seekor kambing. beliau hanya bercakap benar (*mungkin dialog sebenar)

8 Orang Merik Komen Sambil Menggaruk Geruk:

mimiesakura said...

heinsen=anak kambing mengembek2..

aya_snooter said...
This comment has been removed by the author.
Ivy Metaga said...

yohhh..biar betul sik mandi 35 tahun huhu..kmk mun sik mandi sehari pun dah rasa pelik2..tok apa gik 35 tahun..ho ho ho..=)

[h]einsen said...

mimiesakura: mngata a..cyen yen wak tu'u2 kambieng hehe..

aya_snooter: hehe..ya lah sapa srh mensia knk tok polah benda plek2 jak..

Ivy: hehe..boh ktk ikut perangei mls mandik ya hehe...

Khairul Antasha said...

Yahhh,mena cita tok pok??hjehehe...mandik gik ktk nun..ahernya ngakuk juak ktk dah bertaun2 sik mandik...dah..dah..mandik gik iboh byk cita...hehehe

[h]einsen said...

Khairul Antasha:
ei..tok bkn cita pasal kmk la..kmk 4 kali sehari mandik..

SAYANG SARAWAK said...

camney ndak kah mun urg ya tek duduk d sebelah kita...eee...gelik jak rasa bila ngenang cerita tok...

[h]einsen said...

SAYANG SARAWAK:
hehe..ngga dari jauh pun kali dah rasa lain dah kali..pa gik mun ddk dkt2..hehe..