Pages

Followers

Season Ending Antics

Benda tok berlaku time last paper utk sem tok, paper entreprenuership (atau lebih mesra dipanggil sebagai entreporno) pada seminggu yang lepas. Kebanyakkan aksi bersama rakan2 miak kelas BMCT '05-09 [Bachelor of Mechanical Engineering (Thermal-Fluids)]. mm cita banyak pun sik guna, gambar2 rajah di bawah akan menceritakan segala-galanya.



aku cuba mengajar engku zaidi dengan tekun tetapi gagal jua utk mengaktifkan sel2 otak nya tatkala masa kecederaan.



oleh kerana kegagalan aku tadik sidak pun menyuruh aku ngambik gambar sidak dgn harapan dgn cara ya dpt mengaktifkan memori fotografik.



tok gambar lekak abis paper ya, gambar berbincang jawapan masing2. ada juak rasa mok ngambik gambar time tengah polah paper, tp takut diterais dengan microphone klak.



orang ini possing dgn aksi bersahaja saja setelah menjawap paper tadik.



"sial aku xdpt niru kau tadik" padah mat dgn urang rah tepi.



tok bukan suasana kedei makan rah open air.



haha..mok kuar dari pintu dewan exam mok bergambar agik.



terus ke cancelori dan bergambar. aku amat mengagumi sabri (rah tengah2 ya) yg boleh membelonkan dirik



tok adalah iklan sloar jeans levis sik jadi.



ruseli dilontar ke awang-awangan hasbullah awang




sabri pun dilontar juak. orang2 gagah jak dapat nikam nya keatas hehe.



Bo yang ketiga, urang nok paling takut ditikam.



gaya2 footbal hooligans lagaknya.



time tok tengah nyebut "lehenetttttt" or "bab-1"..mm aku pun lupak hehe..



chinese gurl featuring salim



"di saaaaaaaaaaaaaaaaannaa ranau~~"



series of human stampede entitle squash heinsen hingga lumat #1



series of human stampede entitle squash heinsen hingga lumat #2



series of human stampede entitle squash heinsen hingga lumat #3



series of human stampede entitle squash heinsen hingga lumat #4



series of human stampede entitle squash heinsen hingga lumat #5



series of human stampede entitle squash heinsen hingga lumat #6

boh riso sekda orang mati or menjadi lumat ketika penggambaran tersebut.


possing ayu gila bergambar


sama jak tok gila bergambar


bergambar rah pinggir cancelori. boh salah paham, aku bukan mok terjun.


gambar keluarga miak rumah sewa TU 37 No. 15..


mereka dan kepala-kepala mereka


dekat-dekat mok balit..err..tok bukan persembahan kuda kepang


lekak abis, ahli-ahli rumah menikmati hidangan tengah hari rah kedei makan berhampiran taman mini malaysia melaka.


hehe..dapat juak aku bergambar rah situk.....



mm..miak kelas aku nang suma gila bergambar..pantang nangga kamera..aku rasa aku la yang paling supan sekali hehehehehe..aku suka time2 tok..happening..klak upload gik gambar2 time dinner kelas gik

Chowriaoww~~

8 Orang Merik Komen Sambil Menggaruk Geruk:

Ivy Metaga said...

hehehe..bestttt..ooo time2 study...
teringat kmk zaman2 kmk study2 juak..
all the bestt oh utk ktk..

bergambar best bah huhu....
a picture can tell a thousand story kan kan...

[h]einsen said...

hehe..mena2..pics can tell a thousand of story sama ada stori menar or stori bulak hehe..amat best utk ditambah dialog sendirik ehehe..

Shitsurei shimashita said...

wah Woney Malaysia nie..lalala
kihx3 takyah pinin2 pun kita nie memang dah bersepadu pun.

huwaaa..paper yg tak best coz lecturer gi markah tinggi kat org yg tak sumbang apa2 sgt dalam projek.

[h]einsen said...

hehe mmg bersepadu ni..semua pun jenis sporting2..sggh mesra alam sekali hehe..

hehe..subjek ni mmg memeningkan org2 cam kami yg amek engineering ni sebab dah jauh lari agak ssh (or malas) nak cope and adapt hehe..

kirana said...

Merdeka la tok dah? Abis exam dah ka?

[h]einsen said...

heheh..lebih kurang la..dah abis exam dah hehe..

Emmy D. said...

ada urg dah kurang tembam tek yayyyy :D

[h]einsen said...

ciss sapa yang tembam..??