Pages

Followers

Oh My Tagness..! #2

This tag is from felicia f. ramzi of Point Blank

gambar yang aku curi dari felicia and uncleawang. saya mintak ijin ya heheh..
filem summer ini heheh..sambungan dari cerita maid in manhattan lakonan jamilah lopez dan rauf fiennes..
tagline sequel terbaru adalah "bayar gaji saya awal sikit boleh tak..?"


  1. apa perasan sekarang - maaf..saya tidak perasan (maaf, saya hanya menjawap soalan yang pelik ini)
  2. saya nak makan - tosai..sebab saya rindu..
  3. saya x suka - orang yang suka mengeluh nasib sendiri seperti dunia maok meletup. kamu ingat dunia ini kamu sorang yang punya ka..
  4. impian saya - travel seluruh malaysia..itu sudah memadai
  5. haiwan yg saya tidak suka - serangga yang rupanya begitu esotik..asuk juga *woof woof..*
  6. saya harapkan - pagar, pagar makan padi...cheh apa kah..heheh..dan juga hadiah birthday......
  7. jika boleh diputarkan masa - saya ingin kembali ke zaman kanak-kanak supaya saya boleh main tikam selepar balit heheh..
  8. saya pada 10 thn akan datang - saya tidak boroi..
  9. hp saya adalah - sony ericsson k770i yang jarang org lain call n mesej.
  10. saya pernah bercinta sebanyak - 2 kali..saya bukan boyak..
  11. saya suka pada - mu..heheh..
  12. kawan2 saya - mungkin kawan-kawan kamu juga.
  13. pernah dikhianati - tidak penah..palat biasa2 tu selalu la heheh..
  14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda - tangkap gambar dia, buat poster cari orang yang hilang, tampal dimana-mana saja gambar itu especially dia hometown orang yang berkenaan, bagitahu org yang hilang berkenaan adalah seorang yang jujur budi pekertinya serta mempunyai hobi mengumpul rama-rama (tidak termasuk encik kelebar malam..mesti encik kelebar malam sudah ketakutan tadi heheh)
  15. senaraikan 8 orang untuk di tag ::

that's all pok~~

11 Orang Merik Komen Sambil Menggaruk Geruk:

Si Penconteng said...

Kameks lepaks-lepaks situks loks!

Khairul Antasha said...

pastok lah kmk molah nya..kdong xda keja tok..

eMBuN_mALaM said...

ok ok... lak kmk jawap penshurik shayo ako...

[h]einsen said...

Si Penconteng:

boleh2..sila2..mok conteng2 pun boleh tp boh muang uras sebarangan..

Khairul Antasha:

sila2..

eMBuN_mALaM:

hahahah..ya gambar kmk yg ayu ya juak yg ktk pilihhh..

Ivy Metaga said...

kmk pun kena juak di tag felicia, sik tau bila mok jawab tag ya hehhehe...

Felicia F. Ramzi said...

yahhhhhh itew dia..gmbr main in simanggang..aduh ey..hahahaha leput nangga muka dirik mpun.. makseh la molah tag tok aaa

[h]einsen said...

Ivy Metaga:

byk hutang tag ktk klak..dari org lain gik..klak x dilunaskan klak ada org menagih heheh..

Maid In Simanggang:

heheh..sama2..klak ada tag gik kmk polah gik n upload gambar ktk gik heheh..

khairul onggon said...

nang berkembang pesat lah tag ya... hahahaha...

[h]einsen said...

haha..ya lah..tp tetak jak ku ngga bila embunmalam yg nganta post tag tok dgn mggunakan gamba ku..ngga bterabur jak ngga rah blog urg lain muka ku rah list update blog sidak nok ada link dgn embun hahah..

AmirFX said...

Aihhh... Duak kali bercinta bukan boyak... Mun dah masuk yg ketiga apa reti??! Jadi komodo dragon la..?! hahaa... Nway, ceria2 selalu bro.. Kipidap..

[h]einsen said...

AmirFX:

haha..tp nya mpun range masa ya jauh bah..
bkn komodo dragon tapi aku kodomo lion heheh..