Pages

Followers

Multi-Functional

*this comic strip is retrieved from gocomics.com


aku pun sik tauk mok update apa heheh

14 Orang Merik Komen Sambil Menggaruk Geruk:

Khairul Antasha said...

yahh,..org nyuruh update sup lidah sen sikmok..hahaha

[h]einsen said...

oh khaisha;

ada ndak kah sup lidah..??kmk pun sik penah dgr kewujudannya..

AmirFX said...

Apa gik... Juh curik sayur lam farmville.. Dah addict dah tuk... haha...

[h]einsen said...

oh amirfx;

aku ada polah rah fb tp blm main gik game ya heheh..

JO said...

i loike garfield!! long time no see garfield

[h]einsen said...

oh jo;

heheh..garfield is everyone's favourite..yeah, it seems that garfield havent seen you for a long time heheh..

Ivy Metaga said...

hehehhee...cute juak kartun ya, bagus ada topi besar2 owh hehe

[h]einsen said...

oh Ivy;

aok..sggh sesuai k mbak barang time picnic contohnya heheh...

Si Penconteng said...

Mun kitak sik tauk pa nak diapdet, kamek pun sik tauk pa nak dikomen. Ehe.

[h]einsen said...

oh si titil;

xpa2..apa2 jak jenis komen kitak amatlah kmk hargai..heheh..

Felicia F. Ramzi said...

heheeh ya ujung nya di update.. sikpa, memberikan kamek idea juak k topi besar2 lain kali..pat k napau makanan!

Su iJamm said...

ku pun sik tauk apa nk dkomen sitok..

Shitsurei shimashita said...

mcm penah ku nampak yg dipikulnya..di mana ek..
hahahaha

[h]einsen said...

oh Felicia;

haha..plek jak org rah sekolah ktk ya ngga ktk mbak topi besar dgn brg makan penuh atas palak heheh

oh Su iJamm;

aku pun sik tauk mok reply apa heheh

Shitsurei shimashita;

kat barn buddy heheh..tu la cara nak bawak sayur curik dgn kuantiti yang banyak..