Pages

Followers

Sepandey-Pandey Tupei Melompat Lah Tek Nak.....

AKHIRNYA bedioklip tok la aku tggu selama tok. kuar juak akhirnya. bok aku perasan. ktkurang tutup lok lagu rah tepi nun dan nangga la bedio tok. enjoy!





p/s: terima kaseh kerana memberi semangat dan concern kepada aku, sik kira dari komen2 takurang, ataupun dari mesej dari YM, berkaitan entry sebelum tok, "An Innocent Diary". boh riso aku try sikkan polah entry yang serious yang panjang berjela. aku knek tok aku sigek projek yang aku akan padah klak. tunggu jak tak urang heheh. akhir kata aku dah sehat semula dah terima kaseh sekali lagi.


that's all pok!
tataratata~

26 Orang Merik Komen Sambil Menggaruk Geruk:

Willie said...

Selalu ku nanga video klip tok dalam MTV breakfast jam 6-7am di astro pok.

Willie said...

Selalu ku nanga video klip tok dalam MTV breakfast jam 6-7am di astro pok.

Willie said...

Napa kluar duak kali komen ku tok. Tadi kmacam sik pat, pas ya dapat pulak? Blur aku eh. Ahaks!

eMBuN_mALaM said...

kasih anda di terimak... tp kmk lom gk mdh ko... ehekzzz...

SEN said...

@Willie

org yang ensem2 sllu knak gya bak will heheh..

SEN said...

@eMBuN_mALaM

sama2 daun keladi heheh..try padah dgn sidak news heheh..

AmirFX said...

best bideoklip tuk... kreatip... kedak si audio juak... haha..

Titil said...

Bes bidiokelip tok o. Dahlah kiut! (kedak saya juakkk)

SEN said...

@AmirFX

aok..kretip..bkn sng mok molah bedio ya..abis kapur2 dak miak sekolah di pakey sidak tuk..

SEN said...

@Titil

aiee..mena ta ktk si titil..?kmk ngga kiut kdak kmk jak..kita tok sama2 kiut lah owh heheh..

Faizal n Fashitah said...

Coldplay the best! nang kretip bidioklip sidak tok eh XD

KHaiRuL aNTaSHa said...

yerrr..kiut..kmk jak kiut..harap maklum..hikssss

*wink wink* said...

knk lagu tok kdk lagu tradisional iban nya pun intro owhh?bgga tok ehh!heee!pa2pun,nice vid!stop motion!i like!

SEN said...

@Faizal n Fashitah

yahh..coldplay rokk!!

SEN said...

@KHaiRuL aNTaSHa

dilarang utk perasan tanpa usul periksa di blog ini, sekian..

SEN said...

@*wink wink*

aok..tgga jak ktk omputih mok ikut stael2 lagu2 negeri kita..lagu melaya xda nak heheh..
*wink wink ciken wing*

Ivy Metaga said...

coldplay mmg best

eMBuN_mALaM said...

yaaaaaahhhhhhhhh... bekali2 kmk klik ke link... eran juak kenak masuk ke ktk pun blog... eeeeeeee... i sudah terkena BLOG HANGITTTTTT... yusuf taiyoob konon... wuaaaaaa...

SEN said...

@Ivy Metaga
uyeahh coldplay rokk!!eheh..

SEN said...

@eMBuN_mALaM
aieee..sidak yusop tayub mempergunakan blog kmk kah..? :P

Kelebar Malam said...

A'kum bro, apa khabar tek? Selamat berpuasa... semoga kita sama2 mendapat rahmat dan hidayah malam lailatulqada..

Titil said...

@6694799656090050795.0
Bukan auta semua ya, Asz. Usop Tayob ya bapak menakan kamek. Nya baruk nak menjinakkan dirik lam blog tok. Toing toing.

SEN said...

@Kelebar Malam

terima kaseh mr n mrs kelebar :D

SEN said...

@5837466021747768512.0

bgs owh pak usop ya, agik igt dgn kita....

Su iJamm said...

duhh..!! lamak dah ku try masok komen situk. Baruk dapat tuk.
Errr... apa nk dikomen ku tek o..?? pandei lupak indah..

SEN said...

@Su iJamm

aieh..ku pun dah lupak eh..ada dipadah riya..hehe..