Pages

Followers

A Blast From The Past

Fastball's All The Pain Money Can Buy album cover






Tiba-tiba jak teringat band tok. tiba-tiba teringat zaman '90an. dah tua aku tok rupanya (walaupun umur agik 17, bok mok amik SPM bah eheh). First time aku dengar band tok time aku agik pom 1 pom 2 gya2 la, bapak ku mbak kaset nok direkodnya dari member nya, key collection kaset key engkah dalam kereta proton iswara femili eheh. boleh tahan juak taste muzik bapak aku owh. Pa gik layan jak lagu rah atas nun eheh. (*Sila "pause"kan atau "stop"kan Mixpod di sebelah kanan anda terlebih dahulu agar audio video yang dipaparkan tidak ber"overlapping" dengan audio Mixpod terbabit. arahan ini sebenarnya bukanlah tujuan untuk memperlekehkan serta memperkotak-katikkan saudara audio. hanyalah untuk menyedapkan telinga dan bigik kedaong mendengar))


Kedong ku tercerita pasal SPM tek, selamat menunaikan SPM aa ngan miak pom 5 nun, terutama sekali la ditujukan kepada adik rempuan ku yang bakal amik SPM klak.

aku bersama mak ku serta adik rempuan ku yang agak ngegeh eheh

That's all pok!
Tataratata~~

(500) Days of Summer (although it is rainny season)

Tok la cita ku diat minggu lepas, (500) Days of Summer;


After it looks as if she's left his life for good this time, Tom Hansen (ataupun Tom Heinsen ataupun Tom SEN) reflects back on the just over one year that he knew Summer Finn. Despite being physically average in almost every respect, Summer had always attracted the attention of men, Tom included. For Tom, it was love at first sight when she walked into the greeting card company where he worked, she the new administrative assistant. Soon, Tom knew that Summer was the woman with whom he wanted to spend the rest of his life. Although Summer did not believe in relationships or boyfriends - in her assertion, real life will always ultimately get in the way - Tom and Summer became more than just friends. Through the trials and tribulations of Tom and Summer's so-called relationship, Tom could always count on the advice of his two best friends, McKenzie and Paul. However, it is Tom's adolescent sister, Rachel, who is his voice of reason. After all is said and done, Tom is the one who ultimately has to make the choice to listen or not.





Rating untuk cita tok agak tinggi juak, 8.2/10 (berdasarkan rating dari http://www.imdb.com/). best juak la cita tok. nya bkn lah seperti cita centa yang lain.

"Boy meets girl. Boy falls in love. Girl doesn't."
"This is not a love story. This is a story about love."

**sebenarnya aku mok ngeso nama watak ya jak sebenarnya. kitak org ada sik watak dalam movie ngambik nama ktk org..?sekdaaaa..eheh :P. dapatkan lah cerita tok rah torrent ataupun direct download yg berdekatan eheh.

that's all pok
tataratata~~

Comic Attack

Menyamar


Dunia Nang Kecik 1


Dunia Nang Kecik 2


Aek Brrrr Kali nak eheh


The Little That You Think Of, The Lesser That You Can Do


Siney-Siney Pun boleh Tido


Thou Art The Retina of Mine


Aek Tenaga


bila gik aku mok polah comic strip kedirik owh eheh..


* Garfield was retreived from www.gocomics.com
* Zits was retreived from www.arcamax.com