Pages

Followers

365 Days!

hai..pa kaba..bait..?hah..?sakit..?pa polah..?apa..?inang kambin..?bgs lah..eh..pa jak dikereco aku kah..?yerrr sebenarnya mok madah blog tok dah setahun..x sangka juak lamak bertahan..dolok2 piker polah krindok ati jak..maap lah kebelakangan, ketepian tok terlalu slow sehinggakan menjadik statik..aku nektok dah beransur-ansur dah x busy..so harap2 aku akan bergiat aktip semula seperti dooooloooo2..jega jak tak urangggggg..jegaaaaaaaaaa...

HAPPY BLOGGIN' FOR ALL OF YOU AND SUPPORT SARAWAKIAN BLOG EHEH..

Oh My Wart!

pa kaba tek takurang..harap2 sehat2 jak lah owh sik sakit2..aku pun busy body skit..x la busy glak tapi tegal internet dah knak potong tek nak ya lah susah sikit mok update2 or online2 tok..

bah, aku update lah sikit2 owh..baru2 tok aku mok menamatkan bebanan serta suatu penderitaan yang dah lamak aku alami, semenjak dari sekolah menengah dolok. benda yang aku maksudkan adalah mok muang ketuat rah jarik aku..adalah dkt2 10 tahun juak menatang ya menumpang kehidupan rah jarik aku ya..segala pahit manis kehidupan aku mesti nya dah saksikan..mun ketuat ya pande kelakar mst mekduak tetak2 jak berloyar malam2..

tok dah on medication selama seminggu..ketuat ya dah xda glak rupanya..
tok la ubat nya ya tek..dapat free jak dari klinik Universiti..mun beli rah farmasi adalah dalam RM20.00


boh salah sangkak..bukannya bernanah tapi ubat ya polah kulit ya jadi puteh..

sedang menyapu ubat
gambar tambahan: bisnes khaisa@semut mirah@kesak@kesakira nek tok..gabungan kambin dengan kesak@semut mirah, alu lah jadi susu kambin mirah..dengar2 dah maju bisnes nya..bagus lah..teruskan usaha
gambar tambahan: steady alu juak mak cik tok..


**A wart (also known as a verruca when occurring on the sole of the foot or on toes) is generally a small, rough tumor, typically on hands and feet but often other locations, that can resemble a cauliflower or a solid blister. Warts are common, and are caused by a viral infection, specifically by the human papillomavirus (HPV)[1] and are contagious when in contact with the skin of an infected person. It is also possible to get warts from using condoms or other objects used by an infected person. They typically disappear after a few months but can last for years -Wikipedia-

That all pok
tataratata~~